Hypotéka může být v současnosti velmi levná především díky nízkým úrokovým sazbám. Tento fakt v kombinaci s nižšími cenami realit má za následek velký zájem o hypotéky. V praxi je však pro většinu klientů obtížné až nemožné dosáhnout těch nejnižších inzerovaných úrokových sazeb.

Odborník na hypotéky

Nejracionálnější volbou je při žádosti o hypoteční úvěr či jeho refinancování vyhledat odbornou pomoc solidního hypotečního makléře, který má smlouvy s co největším počtem bank poskytujících hypotéky a dosahuje co největšího objemu zprostředkovaných úvěrů. Největším hypotečním makléřem na trhu je dlouhodobě firma GEPARD FINANCE, která působí na trhu již více jak patnáct let, během kterých její makléři zpracovali hypoteční úvěry za 70 miliard Kč.

Gepard Finance klade důraz na odbornou péči

GEPARD FINANCE, člen Asociace hypotečních makléřů, poskytuje veškeré služby klientům zdarma, což by u solidního makléře mělo být vždy samozřejmostí, neboť za svou práci získává provize přímo od bank. Díky rozsáhlé síti franšíz obsluhuje GEPARD FINANCE své klienty kdekoliv v rámci České republiky. Vysoké objemy sjednávaných úvěrů zase u všech bank zajišťují ty nejvýhodnější podmínky, na které by žadatel o hypotéku individuálně na pobočce banky nikdy nedosáhl.

Správná volba nezávisí jen na úrokové sazbě

Nízká úroková sazba je sice obvykle hlavním, nikoliv však jediným kritériem pro výběr správného hypotečního produktu. Různé potřeby a různé životní situace si často žádají specifická řešení a hledání vhodného produktu mezi širokou nabídkou bank je časové velice náročné. Makléři GEPARD FINANCE znají vždy detailně aktuální nabídku všech bank, jejich metodiky, jakož i veškeré další relevantní informace a jsou schopni doporučit vždy optimální volbu odpovídající často i velmi specifickým potřebám či možnostem konkrétního klienta.

Jen odborník vám poskytne dostatečný servis

Při vyřizování tak náročné záležitosti jakou je hypoteční úvěr, je kromě kvalifikovaného výběru produktu na trhu nutné zajistit i celou řadu dalších časově náročných úkonů. Vyřídím za Vás veškerá jednání s bankou a přípravu smluv, které Vám předloží k podpisu – Vy do banky vůbec nebudete muset chodit. Dále zajistím veškeré potřebné dokumenty z katastru nemovitostí, pomohu Vám zajistit znalecký odhad nemovitosti, postará se o čerpání úvěru a poradí Vám se vším dalším potřebným.

Neváhejte se na mě obrátit s jakoukoli otázkou týkající se hypotečního úvěru.

Petra Nesvadbová
tel.: 605 713 825
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.